Bottles & Barrels

linkedinfacebooktwitter| Vragen? Bel ons: 06 46 31 45 97 of mail naar: contact@bottlesandbarrels.nl

The BenRiach Latada 18 years peated Single Malt Scotch Whisky nu bij Bottels & Barrels

Whiskyliefhebbers opgelet! Bottles & Barrels heeft nog een aantal flessen van de zeer gelimiteerde oplage van BenRiach Latada 18 years peated weten te bemachtigen. De BenRiach Latada 18 years peated is bij ons verkrijgbaar voor slechts € 104,95. Kom snel naar de winkel want op is op.

Deze limited edition BenRiach ‘Latada’ wordt gedistilleerd uit peated gemoute gerst. Dit is ongebruikelijk voor een Speyside malt. De whisky is gerijpt op Amerikaans eiken en gefinisht op Madeira vaten. Latada is de naam van het traditionele “trellised vine systeem” van het eiland Madeira: de wijnstokken worden boven de grond horizontaal geleid op lage “hekjes”.

Kleur: Rijk, antiek goud.

Neus: Veel kampvuurachtige turfrook door heidehoning en rijpe peer. Een vleugje cantaloupe meloen en gekonfijte citrusvruchten zorgen voor een weelderige frisse balans.

Palet: Een zoet karakter van turf om van te watertanden door de smaak van rijp fruit. Gedroogde abrikozen gecombineerd met kruidig warm eiken en hints van citroenschil, hetgeen een contrasterende diepte geeft aan de lange afdronk.

Tags
Copyright 2024 Bottles & Barrels | Algemene voorwaarden | Cookie beleid | Privacy verklaring

linkedin   facebook   twitter | Vragen? Bel ons: 06 46 31 45 97 of mail naar: contact@bottlesandbarrels.nl