Bottles & Barrels

linkedinfacebooktwitter| Vragen? Bel ons: 06 46 31 45 97 of mail naar: contact@bottlesandbarrels.nl

Algemene voorwaarden

1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten, diensten en leveringen van Bottles & Barrels.

2. Eventuele algemene voorwaarden en ander aanvullende voorwaarden van klanten worden hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.

3. De (persoonlijke) gegevens die je aan ons worden verstrekt, worden conform onze privacyverklaring behandeld.

4. Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website www.bottlesandbarrels.nl, waaronder die met betrekking tot de programmatuur, teksten, beelden en geluiden berusten bij Bottles & Barrels en/of bij diegene van wie wij een licentie verkregen hebben. Dit betekent onder meer dat het niet is toegestaan om zonder onze toestemming de op de websites vermelde informatie openbaar te maken, te verveelvoudigen en/of te bewerken, behalve voor persoonlijk gebruik.

6. Als je ons een bericht stuurt, bijvoorbeeld een review op een product, geef je Bottles & Barrels het recht dat bericht (inclusief jouw naam) openbaar te maken, te verveelvoudigen en/of te bewerken, zonder dat daarvoor een vergoeding aan jou verschuldigd is. Eventuele vragen, klachten en dergelijke vallen hier uiteraard niet onder.

7. Indien je jezelf registreert op de website Bottles & Barrels, kies je een e-mailadres als gebruikersnaam en een wachtwoord, waarmee je toegang krijgt tot de diensten van de webshop. Deze gegevens zijn persoonlijk. Het is dan ook aan te raden hier vertrouwelijk mee om te gaan en deze uitsluitend voor eigen gebruik te hanteren.

8. Wij zullen ons best doen om zoveel mogelijk te waarborgen dat de websites virusvrij zijn, maar kunnen je dat helaas niet garanderen.

9. Alleen personen van 18 jaar en ouder kunnen bestellingen plaatsen via de websites en in ontvangst nemen wanneer deze worden bezorgd. Indien er twijfel bestaat over of de leeftijd van de ontvanger van de bestelling voldoet aan de minimum leeftijdsvereisten dan kan de bezorger om een geldig legitimatiebewijs vragen. Geldige legitimatiebewijzen zijn onder meer een nationaal paspoort en een Europese identiteitskaart. Indien niet aan de minimum leeftijdsvereisten is voldaan, is onze bezorger helaas genoodzaakt de bestelling mee terug te nemen, waarna tenminste de bezorgkosten voor het retourneren bij jou in rekening worden gebracht.

10. Hoewel de website www.bottlesandbarrels.nl met de grootste zorgvuldigheid tot stand is gekomen, kan het voorkomen dat kenmerken van producten (prijs, uiterlijk, allergenen vermelding, …) niet juist worden weergegeven of afgebeeld. Je kunt op grond hiervan geen aanspraak maken op levering op grond van foutief weergegeven informatie.

11. Bottles & Barrels behoudt zich het recht voor actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en acties voortijdig te beëindigen.

12. De website www.bottlesandbarrels.nl kan links bevatten naar websites van derden. Wij selecteren de websites waarnaar verwezen wordt zo zorgvuldig mogelijk. Wij kunnen echter niet instaan voor de inhoud en het functioneren van de websites van derden.

13. Bottles & Barrels kan te allen tijde de algemene voorwaarden wijzigen. De gewijzigde voorwaarden gaan in bij de eerste volgende bestelling na de publicatie op deze pagina. De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op een nieuwe bestelling kun je bij het afrekenen lezen en je moet aangeven dat je ermee akkoord gaat.

14. Bottles & Barrels streeft ernaar de bestelling binnen drie dagen te leveren, maar de levermomenten kunnen helaas niet worden gegarandeerd. Bottles & Barrels accepteert geen aansprakelijkheid voor een te late levering.

15. Alle prijzen getoond op onze website zijn inclusief BTW.

16. Voor zakelijke klanten die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, bestaat de mogelijkheid om – tegen overlegging van een nummer Kamer van Koophandel (niet ouder dan 30 dagen) – te betalen na ontvangst van een factuur. Wij sturen deze factuur toe na aflevering van de bestelling, of voegen deze toe aan de bestelling.

17. Bottles & Barrels behoudt het recht voor om betaling middels automatische incasso of betaling via factuur te weigeren, alsmede om te allen tijde betaling door middel van een pinpas te verlangen.

18. De producten van Bottles & Barrels zijn bestemd voor eindgebruikers en het is niet de bedoeling dat ze worden doorverkocht. Bottles & Barrels behoudt het recht voor om bestellingen, om ons moverende redenen, niet uit te leveren, bijvoorbeeld aan mogelijke wederverkopers en om een maximum te verbinden aan de te bestellen hoeveelheden van bepaalde artikelen.

Deze algemene voorwaarden zijn opgemaakt door:

Bottles & Barrels
Molenstraat-Centrum 1
7311 XG Apeldoorn.

Copyright 2024 Bottles & Barrels | Algemene voorwaarden | Cookie beleid | Privacy verklaring

linkedin   facebook   twitter | Vragen? Bel ons: 06 46 31 45 97 of mail naar: contact@bottlesandbarrels.nl