Bottles & Barrels

linkedinfacebooktwitter| Vragen? Bel ons: 06 46 31 45 97 of mail naar: contact@bottlesandbarrels.nl

“Beierse” bierproeverij voor de PV Zorggroep Apeldoorn

Beierse bierproeverij

Gisteravond 20 januari 2017 was het weer gezellig druk bij Bottles & Barrels. Wij verzorgden er op verzoek van de Personeelsvereniging Zorggroep Apeldoorn een besloten “Beierse” bierproeverij.

Een leuke groep deelnemers stond al vroeg klaar om te beginnen. In ons proeflokaal waren de tafels smaakvol in Beierse stijl gedekt. Er was een mooie selectie aan bijzondere Duitse bieren waaronder een drietal bieren die in 2016 internationaal een medaille hadden gewonnen. Daarbij waren er natuurlijk ook lekkernijen zoals verschillende soorten brood, kazen en vleeswaren van de beste slager van Duitsland.

Alfred van Geijn van #BayernXL gestoken in traditionele kledij nam ons op enthousiaste wijze mee naar Bayern en Oberfranken en gaf uitgebreid uitleg bij elk van de bieren die geproefd werden. Aan het einde van deze gezellige avond gaven de deelnemers spontaan aan dat ze erg hadden genoten van de avond en veel hadden opgestoken van hetgeen Alfred had verteld. Echt een gezellige avond uit. Nou daar doen we het voor.

Wil je je familie, vrienden, sportteam of bedrijf ook een gezellige avond uit bezorgen? Kijk dan eens bij onze cursussen of proeverijen. Wij verzorgen deze uiteraard ook in besloten kring.

Wil je iets anders? Wij denken graag met je mee. Neem contact op via telefoonnummer: 055-2070320 of e-mail: contact@bottlesandbarrels.nl.

Tags
Copyright 2024 Bottles & Barrels | Algemene voorwaarden | Cookie beleid | Privacy verklaring

linkedin   facebook   twitter | Vragen? Bel ons: 06 46 31 45 97 of mail naar: contact@bottlesandbarrels.nl