Bottles & Barrels

linkedinfacebooktwitter| Vragen? Bel ons: 06 46 31 45 97 of mail naar: contact@bottlesandbarrels.nl

Over ons

Mijn naam is Joop de Braak en ik ben Register Vinoloog en Liquorist. Vanaf mijn jeugd ben ik al geïnteresseerd in de wereld van mooie wijnen, hoogstaand gedistilleerd en smakelijke bieren. Ik neem je graag mee in mijn wereld van kennis en gezelligheid en zal je verrassen met heerlijke smaken.

Enthousiasme voor plezier en gezelligheid

Mijn interesse in dranken begon met een natuurlijk enthousiasme voor plezier en gezelligheid. En naarmate mijn smaak zich ontwikkelde nam ook de interesse in proeven verder toe. Ik verbeterde mijn kennis met (vak)literatuur en volgde verschillende cursussen en workshops. Daar leerde ik mensen mee te nemen in de wereld van smaakbeleving. Sindsdien geniet ik van het enthousiasmeren van anderen en deel ik hun plezier.

Naast mijn hart ook diverse opleidingen

Hoewel het vak vanuit mijn hart komt, heb ik ook diverse opleidingen gevolgd. Ik ben nu Register Vinoloog en Liquorist beide van de Nederlandse Wijnacademie. Daarnaast ben ik ook afgestudeerd professioneel trainer. Het is mijn passie om leuke, gezellige en leerzame proeverijen, workshops en cursussen te verzorgen.

Verdiep ook in de beleving van smaak

Houd je van plezier en gezelligheid? Verdiep je dan ook eens in de beleving van smaak. Ik ontvang je met een lach en laat ervaren hoe leuk het is. Het gaat als vanzelf. En ervaring is niet nodig. Deze passie past ook bij een lagere prijsklasse die een prettige en mooie beleving geeft. Als je daarna verder je smaak wilt prikkelen, dan zijn er vele nieuwe ontdekkingen voorhanden. En mijn enthousiasme is oneindig.

Stoer, ambachtelijk, hoogwaardig en internationaal

De naam ‘Bottles & Barrels’ past helemaal bij mij. Het is stoer, ambachtelijk, hoogwaardig en internationaal. Ik sta voor kwaliteit en goed advies en ga voor aparte dranken en aantrekkelijke cadeaus. Bottles & Barrels is het adres voor levensgenieters! Ik ontvang je graag in onze winkel of bij één van onze cursussen, workshops of proeverijen.

Fatal error: Uncaught TypeError: count(): Argument #1 ($value) must be of type Countable|array, bool given in /customers/5/e/2/bottlesandbarrels.nl/httpd.www/wp-content/themes/BottlesandBarrels/content_fields/tekstblokken.php:3 Stack trace: #0 /customers/5/e/2/bottlesandbarrels.nl/httpd.www/wp-includes/template.php(812): require() #1 /customers/5/e/2/bottlesandbarrels.nl/httpd.www/wp-includes/template.php(745): load_template('/customers/5/e/...', false, Array) #2 /customers/5/e/2/bottlesandbarrels.nl/httpd.www/wp-includes/general-template.php(206): locate_template(Array, true, false, Array) #3 /customers/5/e/2/bottlesandbarrels.nl/httpd.www/wp-content/themes/BottlesandBarrels/content_fields.php(21): get_template_part('content_fields/...') #4 /customers/5/e/2/bottlesandbarrels.nl/httpd.www/wp-includes/template.php(812): require('/customers/5/e/...') #5 /customers/5/e/2/bottlesandbarrels.nl/httpd.www/wp-includes/template.php(745): load_template('/customers/5/e/...', false, Array) #6 /customers/5/e/2/bottlesandbarrels.nl/httpd.www/wp-includes/general-template.php(206): locate_template(Array, true, false, Array) #7 /customers/5/e/2/bottlesandbarrels.nl/httpd.www/wp-content/themes/BottlesandBarrels/page.php(14): get_template_part('content_fields') #8 /customers/5/e/2/bottlesandbarrels.nl/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/5/e/...') #9 /customers/5/e/2/bottlesandbarrels.nl/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/5/e/...') #10 /customers/5/e/2/bottlesandbarrels.nl/httpd.www/index.php(17): require('/customers/5/e/...') #11 {main} thrown in /customers/5/e/2/bottlesandbarrels.nl/httpd.www/wp-content/themes/BottlesandBarrels/content_fields/tekstblokken.php on line 3